13.05.2018
Bu Yıl Sivas’ta düzenlenen 12. Uluslararası MEB Robot Yarışması, Makedonya Cumhurbaşkanı Corge İvanov’un da Katıldığı Ödül Töreni İle Sona Erdi

Sivas’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen 12. Uluslararası MEB Robot Yarışması, ödül töreni ile sona erdi. Taha Akgül Spor Salonunda gerçekleştirilen ödül törenine Makedonya Cumhurbaşkanı Corge İvanov, Sivas Valisi Davut Gül, MEB Müsteşar Yardımcısı Cumaali Demirtaş, Sivas Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, il protokolünün önde gelen isimleri ve üst düzey bakanlık yetkilileri katıldı.

12 farklı kategoride gerçekleştirilen yarışmada, 4 bin katılımcı yarıştıkları kategorilerde birinci olabilmek için kıyasıya mücadele etti. 2 bin 920 robotun hünerlerini sergilediği yarışmalarda birinci, ikinci ve üçüncülük elde eden yarışmacılar için ödül töreni düzenlendi. Yarışmacılar ödüllerini Makedonya Cumhurbaşkanı Corge İvanov, MEB Müsteşar Yardımcısı Cumaali Demirtaş, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Milli Eğitim Müdürümüz Ebubekir Sıddık Savaşçı ve üst düzey bakanlık yetkililerinin elinden aldı.




  Ziyaret: 723    Ziyaretçi: 472