14. Uluslararası MEBRobot Yarışması Şanlıurfa'da Yapılacak

26.11.2019
Millî Eğitim Bakanlığı, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) iş birliğinde her yıl farklı bir şehirde düzenlenen Uluslararası MEB Robot Yarışması’nın 14’üncüsü, Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı kutlamaları nedeniyle Şanlıurfa’da yapılacaktır.

Yarışmanın yeri ve tarihi kararlaştırılarak;
Yer:  GAP Arena Spor Salonu 
Tarih: 8-9-10 Nisan 2020 olarak belirlenmiştir.

21-22 Kasım tarihlerinde Şanlıurfa'da yapılan, 14.Uluslararası MEB Robot Yarışması Hazırlık Toplantısı’nda, yarışmayla ilgili değerlendirmeler yapılmış ve kararlar alınmıştır.

Milli Eğitim Bakanlığı Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Öğrenci İşleri ve Sosyal Etkinlikler Daire Başkanı Ertuğrul Geçgil Başkanlığında yapılan toplantı; İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer, Milli Eğitim Bakanlığı Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Öğrenci İşleri ve Sosyal Etkinlikler Şube Müdürü Refik Olgun, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Teknik Danışmanlar, Okul Müdürleri ve Öğretmenlerin katılımıyla yapılmıştır.

Toplantılarda yarışmalara ait uygulama ve kategori kılavuz taslakları üzerindeki  son güncellemeler  yapılmıştır.  Kılavuzlar ve yarışmaya ait diğer dökümanlar çok kısa süre içerisinde sitemizden yayınlanacaktır.
 

  Ziyaret: 7002    Ziyaretçi: 4880